Raskaan kaluston palvelut Kempeleessä

Yhteystiedot

Kempeleen Autoklinikka Oy on raskaan kaluston asiantuntijayritys Kempeleessä, Oulun liepeillä. Valikoimastamme löydät raskaan kaluston varaosat, perävaunut ja muut tuotteet sekä uutena että käytettynä. Annamme mielellämme lisätietoja ja vastaamme palveluitamme koskeviin kysymyksiisi – ethän siis epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Ajankohtaista: Kempeleen Autoklinikka Oy keskittyy nyt perävaunujen, varaosien ja päällirakenteiden myyntiin täysipäiväisesti

Yrityksemme keskittyy jatkossa varaosa-, perävaunu- ja päällirakenteiden myyntiin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat edelleen päällirakenteiden asennukset.


Kauttamme saat alansa parhaimmistoon kuuluvat Sörling-puutavaravaunut, automaattikasettivaunut sekä päällirakenteet. Tutustu koko myytävään kalustoomme Nettikoneessa.

 

Mikäli tarvettasi vastaavaa kuljetuskalustoa ei tunnu löytyvän, olemme apunasi. Hankimme sopivan alustan ja rakennamme siitä toivomasi kokonaisuuden halutuilla päällirakenteilla.

Nettikoneeseen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, Whatsapp-viestillä ja sähköpostitse viikon jokaisena päivänä. Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella, ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kauttamme saat varaosat, perävaunut ja muut raskaan kaluston tuotteet nopeasti. Annamme mielellämme myös lisätietoja myytävästä kalustostamme, joten otathan epäröimättä yhteyttä. Kempeleen Autoklinikka Oy palvelee sekä yksityisiä että yrityksiä autoalan vankalla kokemuksella.

Katos yhteystietomme
Puhelinkuvake

Kempeleen Autoklinikka Oy on raskaan kaluston asiantuntijayritys Kempeleessä. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi!

Yhteydenotto