Huippulaadukkaat Sörling-perävaunut/auton päällirakenteet Kempeleen Autoklinikalta

Ota yhteyttä

Raskaan kaluston palveluihin erikoistunut Kempeleen Autoklinikka Oy myy laadukkaat Sörling-perävaunut/autot Kempeleessä. Lue lisää Sörling-tuotteistamme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Lue lisää Sörling-perävaunuista

Perävaunut uutena ja käytettynä

Myymme sekä uusia että käytettyjä Sörling-perävaunuja. Meiltä löydät varmasti tarvettasi parhaiten vastaavan perävaunun. Saat meiltä vaunun aina nopeasti, jopa muutamassa arkipäivässä.

Osa vaunuista on nähtävillä toimipaikallamme Kempeleessä, joten valintaa ei tarvitse tehdä vain kuvien ja tarjolla olevien tietojen perusteella. Olet erittäin tervetullut tutustumaan vaunuihin paikan päälle ja kysymään lisää.

Perävaunujen lisäksi valikoimastamme löytyy myös Sörling-lavat.Voit tutustua Sörling-kalustoon tarkemmin myös merkin Facebook-sivuilla.

 

Tunnemme Sörling-perävaunut läpikotaisin ja olemme mielellämme apunasi juuri sinun tarvettasi vastaavan ja ajoneuvosi kanssa parhaiten yhteensopivan vaunun valinnassa. Otathan meihin siis empimättä yhteyttä puhelimitse, Whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.

Kysy lisää!

Täyden palvelun jälleenmyyjä

Kempeleen Autoklinikka Oy on täyden palvelun Sörling-jälleenmyyjäsi Kempeleessä. Myynnin lisäksi hoidamme myös ostamasi perävaunun asennustyöt. Suoritamme ammattitaidolla lisäksi perävaunujen akselilisäykset ja telitykset. Mikäli löydät perävaunun valikoimastamme ja ostat sen kauttamme, huolehdimme tarvittaessa ja toiveesi mukaan kaikki sen noutoon ja asennukseen liittyvät työt avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu omiin tuotteisiimme

Sörling-perävaunut ovat laatutuotteita

Sörling-perävaunuissa käytetään aina Hardox 450 -kulutusterästä, joka tunnetaan sen erinomaisista ominaisuuksistaan, muun muassa taatusta iskusitkeydestä. Saat kauttamme Sörlingin automaattikasettiperävaunut sekä erilaiset päällirakenteet. Varaosien löytäminen Sörling-perävaunuihin on vaivatonta, sillä löydät tarvittavat osat lähes liikkeestä kuin liikkeestä. Kauttamme saat lisäksi Suomessakin tutuksi tulleet kulmavaihde-automaattikasettiperävaunujen kulutusosat ja soralavat.

Mikäli kiinnostuit Sörling-perävaunun hankinnasta, käänny puoleemme ja tutustu kattavaan valikoimaan. Voit tutustua myytävään kalustoomme Nettikoneessa. Olemme mielellämme myös apunasi sopivan perävaunun valinnassa.

Nettikone
Puhelinkuvake

Sörling-perävaunut myy Kempeleen Autoklinikka Oy. Ota yhteyttä tai tule tutustumaan valikoimaamme paikan päälle!

Katso yhteystietomme